Kickboksen ** Ivm Corona zijn er tijdelijk geen kickboks- en pads trainingen ** 

Er kunnen verschillende redenen zijn om te gaan kickboksen. Het is een complete intensieve training die je kunt helpen om af te vallen, fitter en sterker te worden, meer zelfvertrouwen te geven en je leert jezelf verdedigen. Daarnaast ervaren veel mensen de intensieve training als een ideale uitlaatklep om hun stress niveau te verlagen.

Kickboksen is een sport die voor een grote doelgroep geschikt is. Of je nu onervaren bent of juist veel ervaring hebt. Iedereen is welkom om samen te trainen.

Wil je leren kickboksen? Of wil je jouw kwaliteiten verder ontwikkelen of voorbereiden op een wedstrijd? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Je kunt kiezen voor personal training, small group training en groepslessen.

Personal Training: Als je geen ervaring hebt en snel de basis onder de knie wilt krijgen of juist een specifieke doelstelling hebt. Als je liever 1 op 1 traint of op een specifiek tijdstip, dan is personal training hier het meest geschikt voor.

Small Group Training: Als je graag met je zakenpartners, collegae, vrienden/vriendinnen of wedstrijdboksers samen wilt trainen, dan is small group training hier het meest geschikt voor.

Groepsles: Wil je liever trainen in een grotere groep, doe dan mee aan de training bij Focus Health & Fitness te Oude-Tonge. Deze training is, ivm corona, tijdelijk gecanceld. Hiervoor is er elke woensdag om 19:00 uur bokszak training (beperkt aantal deelnemers).

Ik ben 1 van de trainers voor de groepslessen kickboksen bij Focus Health & Fitness.      Als je zekerheid wil dat ik op een specifieke dag training geef dan verzoek ik je om het antwoordformulier in te vullen, zodat ik contact met je kan opnemen.

Heb je interesse in of vragen over kickboksen? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Trainingslocaties:

Ik geef mijn personal- en duo trainingen in mijn privé studio in Oude-Tonge. De groepslessen kickboksen geef ik bij Focus Health & Fitness te Oude-Tonge. Het is ook mogelijk om daar personal- of pads training van mij te krijgen. Daarnaast zijn andere locaties, buiten en trainingen aan huis bespreekbaar. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier.

FitByWilco Fit By Wilco Personal Training Trainer Kickboksen Groepstraining Individuele training Coaching Sport Fitness Oude Tonge Oude-Tonge