Personal Training

Personal Training is een 1 op 1 begeleiding die draait om jou en jouw doel(en). Je gaat trainen onder persoonlijke en professionele begeleiding. De trainingen worden gevarieerd en specifiek voor jouw doelen samengesteld.

Als motivator en mentale coach stimuleer ik jou om je verder te ontwikkelen en jouw doelen te realiseren. Door het persoonlijke en specifieke programma ben je in staat om sneller en blijvend resultaat te boeken.

De werkwijze: Een gesprek waarbij jouw doelstellingen, persoonlijk en medisch verleden en je levensstijl wordt besproken. Om je fysieke gesteldheid vast te stellen voeren we een aantal testen uit. Met de resultaten wordt een persoonlijk trainingsplan samengesteld

Heb je interesse in of vragen over personal training? Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Trainingslocaties:

Ik geef mijn trainingen in mijn eigen privé studio in Oude-Tonge.  Daarnaast geef ik trainingen  bij Focus Health & Fitness in Oude-Tonge. Andere locaties, buiten en trainingen aan huis zijn bespreekbaar.

FitByWilco Fit By Wilco Personal Training Trainer Kickboksen Groepstraining Individuele training Coaching Sport Fitness Oude Tonge Oude-Tonge